Αναζήτηση Ταινίας

Τίτλος

Όνομα συντελεστή

Ιδιότητα συντελεστή

Σύνοψη

Χρώμα

Κατηγορία

Διάρκεια

Format

Έτος παραγωγής

Από Έως

Φωτογραφίες

Μουσική

Downloads

Μάθε πώς θα καταχωρήσεις την ταινία σου στη μοναδική ελληνική βάση δεδομένων για τη μικρού μήκους ταινία!
Μικρές Αγγελίες

Όλοι μας έχουμε ή ζητάμε κινηματογραφικά υλικά που περίσσεψαν και δεν τα χρειαζόμαστε. Γιατί να πάνε χαμένα; Σίγουρα ψάχνουμε ανθρώπους για τις ταινίες μας. Ας τους αναζητήσουμε από εδώ. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αλλά παρακαλούμε να μην βάζετε τηλέφωνα επικοινωνίας αλλά μόνο email.

Καταχωρίστε την αγγελία σας εδώ


14/4/2013 - ΜΟΝΤΕΡ για μεγαλου μηκους ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΑΙΡ, οχι πια...

Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΓΓΕΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 12/3. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ, ΔΕΙΓΜΑ ΟΤΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΙΩΝ ΤΕΛΙΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ! ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ, ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΚΑΛΥΦΘΗΚΕ Η ΑΝΑΓΚΗ ΜΟΝΤΕΡ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ, ΟΠΩΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟ ΘΑΝΑΣΗ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ. ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.

Η ΑΓΓΕΛΙΑ: 12/03/2013 - ΜΟΝΤΕΡ για ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΑΙΡ ΖΗΤΕΙΤΑΙ
ΜΟΝΤΕΡ η ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΟΝΤΑΖ ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΑΙΡ. andreasmariano@yahoo.gr


13/4/2013 - Γυναίκα 18-23 ηθοποιός - ταινία τρόμου-πρωταγωνίστρια

Ζητείται γυναίκα ηθοποιός 18-23 για πρωταγωνιστικό ρόλο σε ταινία τρόμου.Ο ρόλος είναι απαιτητικός.Αντί αμοιβής θα προσφερθεί συμβόλαιο 10ετούς διάρκειας με ποσοστό 8% από μελλοντικά πιθανά κέρδη της ταινίας.Η ταινία υποτιτλισμένη θα σταλεί σε γνωστή καναδική εταιρεία για προώθηση στο εξωτερικό.Η προσπάθεια είναι φιλόδοξη και καλά οργανωμένη. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενες να αποστείλουν e-mail (stemusicg@gmail.com) επισυνάπτοντας σύντομο βιογραφικό, μία φωτογραφία και ιδανικά ένα μικρό βίντεο(τραβηγμένο ακόμη και από κινητό) που θα εξηγούν γιατί θα μπορούσαν να υποστηρίξουν ένα απαιτητικό ρόλο ταινίας τρόμου. Η αγγελία θα έχει ισχύ μέχρι τέλος Αυγούστου. Σεπτέβρη αρχίζουν τα γυρίσματα.Ευχαριστούμε, JASS FILMS


9/4/2013 - VIDEO ART

Ζητούνται οι ακόλουθες ειδικότητες (δεν είναι απαραίτητο να είναι επαγγελαμτίες), καθώς και άτομα με τα παρακάτω τεχνικά μέσα. Ειδικότητες:
A) Oπερατέρ με κάμερα DSLR ή ανώτερη, ικανή να καταγράψει αργή κίνηση 60fps ή περισσότερο. Β) Άτομο με φακούς με πολύ ανοιχτά διαφράγματα (1.4 ή 1.8 γενικά κάτω από 2.8)Γ) Άτομο με slider Δ) Ενδυματολόγος Ε) Make Up Αrtist Ζ) Φροντιστής - Runner Η) Digital Artist - Editor με ικανότητα στο After FX, Τwixtor κ.α.
Όλα τα παραπάνω για χοροθεατρικό πειραματικό project που θα γίνει σε κάποιους από τους χώρους του BOOZE COOPERATIVA, μέσα στον Απρίλιο (από το πρωί μέχρι το απόγευμα καθημερινές και ΣΚ).
Aμοιβή δεν υπάρχει, αλλά το project θα συμμετάσχει σε αρκετά φεστιβάλ με σκοπό να αποσπάσει διακρίσεις.
Για λεπτομέρειες στο e-mail irkyxd@windowslive.com


4/4/2013 - Ηχοληπτης / Sound Designer / Composer

Προσφέρω υπηρεσίες recording/mixing/sound design/composing για οποιαδήποτε project σε πολύ καλές τιμές. Μεγάλη εμπειρεία στο χώρο (συναυλίες, στούντιο, κλπ). Για επικοινωνία: geegor@gmail.com. Soundreel:
https://soundcloud.com/geegor
https://soundcloud.com/abyssalproductions/sets/abyssal-productions

Γιώργος


2/4/2013 - Ζητείται άντρας ηθοποιός ερμηνευτικής ηλικίας 35-40

Για ταινία μικρού μήκους (Δύο λεπτών)κοινωνικού περιεχομένου. Aποστολή βιογραφικού στο jamespappas49@yahoo.com


28/3/2013 - MHXANH ΠΡΟΒΟΛΗΣ S 8 SOUND

Αμεταχείριστη στο κουτί της Bolex Sound 715 Τιμή διαπραγματεύσιμη. το mail μου είναι antipatiscostas@gmail.com


26/3/2013 - Μουσικός – Συνεργασία

Μουσικός για την παραγωγή και σύνθεση μουσικών θεμάτων,τίτλων και μουσικά εφέ όλων τον ειδών. Επικοινωνία: 6981443330 Αλέξανδρος


21/3/2013 - Ζητείται κοπέλα ηθοποιός για video clip

Ζητείται κοπέλα (18-30 χρονών) για συμετοχή σε music video. Τα γυρίσματα θα γίνουν στην Αθήνα. Αποστολή βιογραφικών στο chmich@yahoo.com
Τουλάχιστον μία φωτογραφία πρόσωπο και μία ολόσωμη


Καταχωρίστε την αγγελία σας


Τίτλος

Αγγελία


Γράψτε τον κωδικό ασφαλείας που βλέπετε*

Στείλτε μας την αγγελία σας και θα τη δημοσιεύσουμε.