Αναζήτηση Ταινίας

Τίτλος

Όνομα συντελεστή

Ιδιότητα συντελεστή

Σύνοψη

Χρώμα

Κατηγορία

Διάρκεια

Format

Έτος παραγωγής

Από Έως

Φωτογραφίες

Μουσική

Downloads

Μάθε πώς θα καταχωρήσεις την ταινία σου στη μοναδική ελληνική βάση δεδομένων για τη μικρού μήκους ταινία!
Μικρές Αγγελίες

Όλοι μας έχουμε ή ζητάμε κινηματογραφικά υλικά που περίσσεψαν και δεν τα χρειαζόμαστε. Γιατί να πάνε χαμένα; Σίγουρα ψάχνουμε ανθρώπους για τις ταινίες μας. Ας τους αναζητήσουμε από εδώ. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αλλά παρακαλούμε να μην βάζετε τηλέφωνα επικοινωνίας αλλά μόνο email.

Καταχωρίστε την αγγελία σας εδώ


17/5/2012 - ΓΙΑΤΙ;

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΡΕΙΣ ΑΝΤΡΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΗΛΙΚΙΑΣ 20-25 ΕΤΩΝ ΣΕ ΤΑΙΝΙΑ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ) ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ.ΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.

ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟ ΤΑΙΝΙΑΚΙ ΑΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ

ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΣΤΟ EMAIL:dtskinothesia@yahoo.gr


17/5/2012 - ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΡΕΙΣ ΑΝΤΡΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΗΛΙΚΙΑΣ 20-25 ΕΤΩΝ

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΡΕΙΣ ΑΝΤΡΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΗΛΙΚΙΑΣ 20-25 ΕΤΩΝ ΣΕ ΤΑΙΝΙΑ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ) ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ.ΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.

ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟ ΤΑΙΝΙΑΚΙ ΑΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ

ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΣΤΟ EMAIL:dtskinothesia@yahoo.gr


3/5/2012 - Ζητούνται άτομα για δύο ταινίες

Ζητούνται άτομα για δύο ταινίες, μια μικρού και μια μεγάλου μήκους. Ζητούνται από ηθοποιοί μέχρι τεχνικοί και απαραίτητα ένας σκηνοθέτης. Και στις δύο περιτπώσεις τα σενάρια είναι ολοκληρωμένα ωστόσο λόγω έλλειψης πόρων είναι αδύνατο να ξεκινήσουν γυρίσματα. Αυτό σημαίνει πως η πιθανή συμμετοχή είναι άνευ πληρωμής και πως τα χρήματα που θα προκύψουν από την ταινία θα μοιραστούν ισόποσα σε όλους τους συντελεστές. Στα συν φυσικά είναι και η προβολή που θα συμβάλλει στη μελλοντική ανέλιξη των ενδιαφερομένων.

Η ταινία μικρού μήκους είναι θρίλερ και θα γυριστεί στα ελληνικά. Η ταινία μεγάλου μήκους είναι κωμωδία και θα γυριστεί στα αγγλικά. Αυτό αυτομάτως προυποθέτει, για την δεύτερη περίπτωση, καλή προφορά αγγλικών από τους ηθοποιούς.

Τα γυρίσματα θα γίνουν κυρίως στην περιφέρεια της Θεσσαλίας ελλείψει πόρων για μετακινήσεις, δεν αποκλείονται ωστόσο περιορισμένα γυρίσματα και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Για περαιτέρω πληροφορίες ή διευκρινίσεις επικοινωνήστε στο email: leaderkappa@gmail.com


28/4/2012 - Πωλείται Canon XM2

Πωλείται η επαγγελματική βιντεοκάμερα Canon XM2 σε άριστη λειτουργική και εμφανισιακή κατάσταση. Μαζί δίνονται όλα τα καλώδια της κάμερας (firewire, usb, av κλπ), Canon φορτιστής και αντάπτορας, Canon μπαταρία 5550 mAh, Lens Hood, Mini DV Head Cleaner, καινούργια Sony κασέτα, θήκη και καινούργιος αχρησιμοποίητος ευρυγώνιος φακός 0.43x με Macro. Η κάμερα είναι σαν καινούργια. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί φυσικά να την δει πριν την αγοράσει.
Τιμή: 550 ευρώ

http://ww w.skroutz.gr/s/3525/Canon-XM2.html

Πληροφορίες στο: sgiannikou@gmail.com
Περιοχή Αθήνα


25/4/2012 - ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΤΑΙΝΙΑ.

martisiana@msn.com


24/4/2012 - Σεναριογράφος

Ζητούνται σεναριογράφοι για μικρού και μεγάλου μήκους project. Η συνεργασία θα γίνει άνευ αμοιβής με από κοινού σκοπό την ανεξάρτητη διανομή / προώθηση σε φεστιβάλ.
Ο παραγωγός είναι ανεξάρτητος και είναι μέλος του κινήματος της Chainfree. Στείλτε μια σύνοψη του σεναρίου σας στο mail vagxelidon80@yahoo.com


19/4/2012 - Ζητούνται Hθοποιοί Eρμηνευτικής Hλικίας 30-45

Ζητούνται άνδρες ηθοποιοί ερμηνευτικής ηλικίας 30-45, για ταινία μικρού μήκους. Πρόκειται για ταινία χωρίς budget, ωστόσο με το υψηλότερο δυνατό επίπεδο παραγωγής. Στείλτε μας φωτογραφίες, λίγα λόγια για εσάς και μάθετε λεπτομέρειες στο: efeureshcast@hotmail.gr


19/4/2012 - ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΟΠΕΡΑΤΕΡ

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΟΠΕΡΑΤΕΡ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΥΡΙΣΤΕΙ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ !


Καταχωρίστε την αγγελία σας


Τίτλος

Αγγελία


Γράψτε τον κωδικό ασφαλείας που βλέπετε*

Στείλτε μας την αγγελία σας και θα τη δημοσιεύσουμε.