Αναζήτηση Ταινίας

Τίτλος

Όνομα συντελεστή

Ιδιότητα συντελεστή

Σύνοψη

Χρώμα

Κατηγορία

Διάρκεια

Format

Έτος παραγωγής

Από Έως

Φωτογραφίες

Μουσική

Downloads

Μάθε πώς θα καταχωρήσεις την ταινία σου στη μοναδική ελληνική βάση δεδομένων για τη μικρού μήκους ταινία!
Μικρές Αγγελίες

Όλοι μας έχουμε ή ζητάμε κινηματογραφικά υλικά που περίσσεψαν και δεν τα χρειαζόμαστε. Γιατί να πάνε χαμένα; Σίγουρα ψάχνουμε ανθρώπους για τις ταινίες μας. Ας τους αναζητήσουμε από εδώ. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αλλά παρακαλούμε να μην βάζετε τηλέφωνα επικοινωνίας αλλά μόνο email.

Καταχωρίστε την αγγελία σας εδώ


22/10/2011 - Casting

Silver Era Recruit: Αναζητούμε μακιγιέρ έμπειρη, άντρα ηθοποιό ηλικιακή ερμηνεία (35 - 40) , γυναίκα ηθοποιό ηλικιακή ερμηνεία (30 - 35), γυναίκα ηθοποιό ηλικιακή ερμηνεία (20 - 25), και αθλητές πολεμικών τεχνών κάθε τεχνικής έτοιμους για τρελά stands...nabscorp@yahoo.gr


14/10/2011 - ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΧΩΡΟΙ ΓΙΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ

Ζητούνται χώροι για γυρίσματα εντός ή πλησίον Αττικής:

α) Εξωτερικό σπιτιού με κήπο και πόρτα γκαράζ για να μπαίνει αυτοκίνητο. Κατά προτίμηση μονοκατοικία.(ολιγόωρα γυρίσματα)

β) Εσωτερικά σπιτιού. Αστικού-μεσοαστικού με ύφος ελαφρά μοντέρνο. (Δίνεται φιλική αμοιβή)

Περισσότερα: kioyfilms@hotmail.gr


12/10/2011 - MONTAZ

Eίμαι τελειόφοιτος σε σχολή μοντάζ/σκηνοθεσίας στη Θεσσαλονίκη. Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια μοντάζ, σεμινάρια ήχου, έχω τρεις συμμετοχές σε φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους και μία διάκριση. Αναλαμβάνω μοντάζ για την εμπειρία. mail: e_antonis@hotmail.com


10/10/2011 - ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΜΟΝΤΕΡ

Η θεατρική ομάδα Θεατρικές Πartίδες ζητά μοντέρ για βίντεο-σποτ που θα παίζουν στο internet. Δεν παρέχεται αμοιβή καθώς η παραγωγή είναι πολύ μικρή, αλλά δίδονται συστάσεις από την ομάδα καθώς και από τη διεύθυνση της γνωστής Ανωτέρας Δραματικής Σχολής, Ίασμος- Βασίλης Διαμαντόπουλος. Το 1ο μας ενδεικτικό βίντεο είναι εδώ http://www.youtube.com/user/TheatrikesPartides?feature=mhee .
Για αιτήσεις ενδιαφέροντος partides@gmail.com


10/10/2011 - ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ

Η θεατρική ομάδα Θεατρικές Πartίδες ζητά κομπάρσους για βίντεο που θα γυριστούν για προβολλή στο internet. Δεν παρέχεται αμοιβή, αλλά τα ονόματα των ηθοποιών θα αναφερθούν στους τίτλους τέλους των βίντεο. Παρακαλώ στείλτε email με τα στοιχεία σας στο partides@gmail.com


10/10/2011 - ΒΟΗΘΟΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ

Η ομάδα Θεατρικές Πartίδες (www.partides.gr)ζητά άμεσα βοηθούς σκηνοθέτη για γυρίσματα διαδικτυακών βίντεο. Ενδεικτικό βίντεο http://www.youtube.com/user/TheatrikesPartides?feature=mhee
Δεν παρέχεται αμοιβή, αλλά δίνονται συστάσεις από την ομάδα κι από την Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ίασμος-Βασίλης Διαμαντόπουλος.
Επικοινωνήστε στο partides@gmail.com ή στο 697 333 74 38.


8/10/2011 - color correction

Αν θελετε να δώσετε μια ξεχωριστή οπτική σε κάποιες από τις σκηνές σας μπορώ να αναλάβω το color correction τους ή και το color correction ολόκληρης της ταινίας.

Μερικά δείγματα απο color correction presets που έχω κάνει στο after effects: http://vimeo.com/26346220

Γιάννης. yiannislio@yahoo.com


7/10/2011 - μακιγιαζ-σπεσιαλ εφφε για την ταινια σας,

είμαι αποφοιτη σχολη μακιαζ,εχω ειδικευση στα σπεσιαλ εφφε,με γνωση ομως επισης στο μακιγιαζ τηλεορασης,8εατρου κ κινηματογραφου.
εαν ενδιαφερεστε,επικοινωνηστε μαζι μου στο izabela000@hotmail.com


Καταχωρίστε την αγγελία σας


Τίτλος

Αγγελία


Γράψτε τον κωδικό ασφαλείας που βλέπετε*

Στείλτε μας την αγγελία σας και θα τη δημοσιεύσουμε.