Αναζήτηση Ταινίας

Τίτλος

Όνομα συντελεστή

Ιδιότητα συντελεστή

Σύνοψη

Χρώμα

Κατηγορία

Διάρκεια

Format

Έτος παραγωγής

Από Έως

Φωτογραφίες

Μουσική

Downloads 

 

Bookmark and Share
Μάθε πώς θα καταχωρήσεις την ταινία σου στη μοναδική ελληνική βάση δεδομένων για τη μικρού μήκους ταινία!
Μικρές Αγγελίες

Όλοι μας έχουμε ή ζητάμε κινηματογραφικά υλικά που περίσσεψαν και δεν τα χρειαζόμαστε. Γιατί να πάνε χαμένα; Σίγουρα ψάχνουμε ανθρώπους για τις ταινίες μας. Ας τους αναζητήσουμε από εδώ. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αλλά παρακαλούμε να μην βάζετε τηλέφωνα επικοινωνίας αλλά μόνο email.

Καταχωρίστε την αγγελία σας εδώ


10/10/2011 - ΒΟΗΘΟΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ

Η ομάδα Θεατρικές Πartίδες (www.partides.gr)ζητά άμεσα βοηθούς σκηνοθέτη για γυρίσματα διαδικτυακών βίντεο. Ενδεικτικό βίντεο http://www.youtube.com/user/TheatrikesPartides?feature=mhee
Δεν παρέχεται αμοιβή, αλλά δίνονται συστάσεις από την ομάδα κι από την Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ίασμος-Βασίλης Διαμαντόπουλος.
Επικοινωνήστε στο partides@gmail.com ή στο 697 333 74 38.


8/10/2011 - color correction

Αν θελετε να δώσετε μια ξεχωριστή οπτική σε κάποιες από τις σκηνές σας μπορώ να αναλάβω το color correction τους ή και το color correction ολόκληρης της ταινίας.

Μερικά δείγματα απο color correction presets που έχω κάνει στο after effects: http://vimeo.com/26346220

Γιάννης. yiannislio@yahoo.com


7/10/2011 - μακιγιαζ-σπεσιαλ εφφε για την ταινια σας,

είμαι αποφοιτη σχολη μακιαζ,εχω ειδικευση στα σπεσιαλ εφφε,με γνωση ομως επισης στο μακιγιαζ τηλεορασης,8εατρου κ κινηματογραφου.
εαν ενδιαφερεστε,επικοινωνηστε μαζι μου στο izabela000@hotmail.com


6/10/2011 - Ερασιτεχνική Ταινία Μεσαίου Μήκους

Αναζητούμε γυναίκα ηθοποιό(ερασιτεχνις)για κύριο ρόλο για μεσαίου μήκους ταινία,ηλικίας 18-25,και άνδρα ηθοποιό(ερασιτέχνη)25-35.Αποστείλετε φωτό και στοιχεία επικοινωνίας στο k13leventis@yahoo.com


6/10/2011 - Ζητείται σκηνοθέτης

Σεναριογράφος-σκηνοθέτης με έμπνευση αναζητά σεναριογράφο-σκηνοθέτη με ιδέες, ερασιτέχνη ή μη, για συνεργασία σε τωρινό Project. Βιογραφικά/Επικοινωνία στο: original.moviemaker@gmail.com.


5/10/2011 - σεναριο μικρου μηκους

Πρόσφατα έστειλα ένα σενάριο στο t-short.gr. Δείτε εδώ την περίληψη http://www.t-short.gr/Tshort/senaria/script.asp?id=876 και αν σας ενδιαφέρει επικοινωνήστε μαζί μου για να σας πω περισσότερα. Γιάννης


4/10/2011 - σεναριο μικρου μηκους

Πρόσφατα έστειλα ένα σενάριο στο t-short.gr. Δείτε εδώ την περίληψη http://www.t-short.gr/Tshort/senaria/script.asp?id=876 και αν σας ενδιαφέρει επικοινωνήστε μαζί μου για να σας πω περισσότερα.
Γιάννης, yiannislio@yahoo.com


4/10/2011 - δημιουργία τίτλων, τρέιλερ

Μπορώ να αναλάβω τη δημιουργία των τίτλων της ταινίας σας ή το αντίστοιχο τρέιλερ. Αν η ταινία είναι χαμηλού προυπολογισμού δεν ζητάω αμοιβή, αυτη τη στιγμή ενδιαφερομαι για τα credits. Δείτε ενα τρέιλερ που χω κάνει http://vimeo.com/21059012 ή γενικοτερα motion graphics που έχω στο vimeo http://vimeo.com/yiannislio/videos

Γιάννης, yiannislio@yahoo.com


Καταχωρίστε την αγγελία σας


Τίτλος

Αγγελία


Γράψτε τον κωδικό ασφαλείας που βλέπετε*

Στείλτε μας την αγγελία σας και θα τη δημοσιεύσουμε.