Ειδήσεις

Αναζητήστε με μια λέξη το άρθρο που είναι καταχωρημένο.
13/5/2006 | T-SHORT - ΘΕΑΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΙΓΜΗ

Δύο εισιτήρια με μία τιμή για την παράσταση "ΠΕΘΑΙΝΩ ΣΑ ΧΩΡΑ"

H t-short σε συνεργασία με τον Θεατρικό Οργανισμό "ΣΤΙΓΜΗ" σας καλούν στήν παράσταση του Γιάννη Αναστασάκη με το έργο του Δημήτρη Δημητριάδη "ΠΕΘΑΙΝΩ ΣΑ ΧΩΡΑ".

Ο Γιάννης Αναστασάκης γνωστός μας, μεταξύ άλλων, από τις μικρού μήκους ταινίες του Γιάννη Λεοντάρη και βραβευμένος από το Φεστιβάλ της Δράμας για την ερμηνεία του στήν ταινία "Κλείσε τα μάτια και χρωμάτισε" σκηνοθέτησε την πραγματικά πολύ καλή παράσταση "ΠΕΘΑΙΝΩ ΣΑ ΧΩΡΑ" του Δημήτρη Δημητριάδη Η ομάδα του αποτελείται από πολύ αξιόλογους συνεργάτες όλοι τους γνωστοί μικρομηκάδες (Κέλλυ Βρετού, Μαρία Τσιμά, Μαρία Αντουλινάκη κ.λπ).

Οποιος από τα μέλη της t-short ενδιαφέρεται να παρακολούθησει την παράσταση μπορεί να έχει δύο εισιτήρια στήν τιμή του ενός (20,00 ευρώ).

Αρκεί να τηλεφωνήσει στό τηλέφωνο του θεάτρου 210 6445749 και να κάνει κράτηση με το όνομα, το επώνυμο και το τηλέφωνο του.

ΘΕΑΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΙΓΜΗ
ΠΕΘΑΙΝΩ ΣΑ ΧΩΡΑ
Του Δημήτρη Δημητριάδη
ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ(Κάλβου 70, Γκύζη)
Τηλ.210 6445749
ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΜΟΝΟ 10 Συνεχόμενες παραστάσεις
Από 13 έως 22 Μαΐου, κάθε βράδυ στις 21.30
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ: 65 λεπτά

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Κανονικό : 20 ευρώ
Φοιτητικό : 15 ευρώ
ΠΕΘΑΙΝΩ ΣΑ ΧΩΡΑ
Συντελεστές
Σκηνοθεσία: Γιάννης Αναστασάκης
Σκηνικά-Κοστούμια: Κέλλυ Βρεττού
Φωτισμοί: Βασίλης Παπακωνσταντίνου
Παίζουν: Μαρία Τσιμά, Μαρία Αντουλινάκη, Γαλήνη Χατζηπασχάλη, Γιώργος Παπαστυλιανός, Νίκος Πυροκάκος, Γιάννης Αναστασάκης
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 210 9530427 ΚΑΙ 6972336225

 

ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΠΕΘΑΙΝΩ ΣΑ ΧΩΡΑ

«Γιατί είχαν μαζευτεί πάρα πολλά μες στις καρδιές των ανθρώπων, τόσα που οι καρδιές δεν άντεχαν να τα κρατάνε άλλο μέσα τους.» (από το κείμενο του έργου)                                         

Έξι ηθοποιοί, έξι εκδοχές μιας ανθρώπινης φωνής, που αφηγείται μια ιστορία του μακρινού παρελθόντος. Ή μήπως μια ιστορία του παρόντος; Ο χειμαρρώδης λόγος του Δημ.Δημητριάδη φωτίζει την πραγματικότητα που ζούμε με το εκτυφλωτικό κι ενίοτε λυτρωτικό φως της φαντασίας.
Μια παράσταση που φέρνει στη σκηνή ένα προκλητικό αριστουργηματικό κείμενο, που μέσα του πάλλονται οι φωνές της ανθρωπότητας.
 Ένα πολιτικό και υπαρξιακό ντοκουμέντο για τη σημερινή μας σχέση με την Ελλάδα.

Η ΣΤΙΓΜΗ έχει δική της σελίδα στο διαδίκτυο.
Διεύθυνση: www.stigmitheatre.com
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2109530427  και 6972336225
Φαξ: 2109530427