Ειδήσεις

Αναζητήστε με μια λέξη το άρθρο που είναι καταχωρημένο.
27/12/2002 |

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ t-short για τις ταινίες "Χάρτινοι Αετοί" και "Ο μικρός Ινδιάνος"

1. Η μικρού μήκους ταινία "ΧΑΡΤΙΝΟΙ ΑΕΤΟΙ" της Στρατούλας Θεοδωράτου παραγωγής ΕΡΤ και Τ-short, βγαίνει στις αίθουσες την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου μαζί με την μεγάλου μήκους ταινία της Πέννυ Παναγιωτοπούλου "ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ: Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ". Την ταινία διανέμει η ROSEBUD AE (ευχαριστούμε τον κ. Ζήνο Παναγιωτίδη) στους κινηματογράφους: Δαναός1, Εμπασυ, Αλεξάνδρα, (Alpha Odeon Μαρούσι/Αβάνα/Τροπικαλ1), Άννα Ντορ, (Village Μαρούσι 6/Παγκράτι 2/Ρέντη 2 και 16) καθώς και στην Θεσσαλονίκη Πλατεία Alpha Odeon και Village 2. Αν θέλετε πληροφορίες για την ταινία Χάρτινοι Αετοί επισκεφτείτε το site της T-short στο http://www.t-short.gr/xartinoiaetindex.php. Επίσης βεβαιωθείτε για την ακριβή έναρξη της ταινίας.
 
2. Η ταινία "Ο ΜΙΚΡΟΣ ΙΝΔΙΑΝΟΣ" του Σταύρου Στάγκου παραγωγής ΕΚΚ, ΕΡΤ και Τ-short συμμετέχει στο διαγωνιστικό τμήμα του διεθνούς φεστιβάλ μικρού μήκους ταινιών του Clermont-Ferrand. Αν θέλετε πληροφορίες για την ταινία Ο μικρός Ινδιάνος επισκεφτείτε το site της T-short στο http://www.t-short.gr/mikind_index.php.
 
3. Τελείωσαν τα γυρίσματα της ταινίας "ΤΙ ΚΟΛΥΜΠΑΕΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ" της Εμμανουέλας Φραγκιαδάκη και αρχίζει το Post Production δυναμικά.
 
4. Το Portal αποκτά συνεχώς καινούργια μέλη και περιμένει την ευαισθητοποίηση των χορηγών και της πολιτείας για να πάει ακόμη πιο ψηλά. Τα σχόλια και οι κριτικές αποδεικνύονται ανάλογα του κόπου που καταβλήθηκε για την δημιουργία του. Είναι σίγουρα ένα χρήσιμο εργαλείο για τους ανθρώπους του κινηματογραφικού χώρου και σιγά σιγά ψυχαγωγικό μέσο για όλους μας. Περισσότερα mp3 και trailler ταινιών προς το τέλος του Ιανουαρίου. Μη ξεχνάτε τα σχόλια και τις διορθώσεις για τις ταινίες σας. Ευχαριστούμε το περιοδικό Σινεμά για την παρουσίαση του σε μια απο τις σελίδες του.
 
5. Πολύ σύντομα θα διοργανωθεί η παρουσίαση του 2ου τόμου του βιβλίου 12 ΜΙΚΡΑ ΣΕΝΑΡΙΑ για την οποία και θα ενημερωθείτε έγκαιρα.