Ειδήσεις

Αναζητήστε με μια λέξη το άρθρο που είναι καταχωρημένο.
3/11/2007 | Κώστας Σταματόπουλος

«Cine Πλάνο» εκπομπή του 902 TV

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου ξεκινά η «Cine Πλάνο», μια νέα εκπομπή του 902 TV. Την εκπομπή θα υπογράφουν και θα παρουσιάζουν οι Κώστας Σταματόπουλος και Γιάννης Φραγκούλης, σκηνοθέτης και κριτικός κινηματογράφου, αντίστοιχα.

Το «Cine Πλάνο» θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή 6.30 το απόγευμα. Θα έχει κριτικές για τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα κάθε εβδομάδα, συνεντεύξεις από ανθρώπους του κινηματογραφικού χώρου, κινηματογραφικά νέα, ρεπορτάζ από Φεστιβάλ, που πραγματοποιούνται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, παρουσιάσεις κινηματογραφικών βιβλίων, dvd και soundtracks. Θα εστιάζει σε θέματα που μπορεί να μη βλέπουν το φως της δημοσιότητας, αξίζουν όμως την προσοχή του κοινού. Στόχος είναι η ενημέρωση και ο προβληματισμός του κοινού όσον αφορά στον κινηματογράφο.

Μισή ώρα θα είναι η διάρκειά της και υπόσχεται να μεταδίδει πληροφορίες για τον ελληνικό και διεθνή κινηματογραφικό χώρο, με σεβασμό στο θεατή, κρατώντας υψηλά την ποιότητά της. Υπενθυμίζουμε ότι ο 902 TV θα εκπέμπει και δορυφορικά από τον Hellas Sat 2 (39 μοίρες EAST, FREQUENCY 12524, VERTIKAL POLARIZATION, SYMBOL RATE 30000, FEC 5/6). Η εκπομπή θα συνεργάζεται, όσον αφορά στο περιεχόμενο, με το διαδικτυακό τόπο www,cinemainfo.gr, όπου θα αναδημοσιεύονται οι συνεντεύξεις και τα κείμενα των παρουσιάσεων.


ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ