Ειδήσεις

Αναζητήστε με μια λέξη το άρθρο που είναι καταχωρημένο.
17/2/2015 | t-shOrt

ΟPEN CALL - Ανοιχτή πρόσκληση ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε φεστιβάλ προβολής ταινιών μικρού μήκους


Φεστιβάλ Προβολής Ταινιών Μικρού Μήκους
17-19 Απριλίου 2015

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ «ΓΑΛΑΞΙΑΣ»
Νέα Σμύρνη

Η εξοικείωση των πολιτών με εναλλακτικές και ιδιαίτερες μορφές καλλιτεχνικής έκφρασης αποτελεί βασικό στόχο του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους, που διοργανώνει για πρώτη φορά φέτος ο Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Νέας Σμύρνης. Η υποστήριξη και διάδοση του συγκεκριμένου είδους αποτελεί το πρώτο βήμα της Νέας Σμύρνης για την προσέγγιση της συγκεκριμένης κινηματογραφικής δημιουργίας και την προώθησή της, με σκοπό να εγκαθιδρυθεί σταδιακά ένας θεσμός που θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των καιρών για βαθιά σκέψη και έκφραση.
Με αυτό το σκεπτικό ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση ενδιαφέροντος σε καλλιτέχνες, σκηνοθέτες και ερασιτέχνες που δραστηριοποιούνται στη δημιουργία ταινιών μικρού μήκους και επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Φεστιβάλ.

Να σημειωθεί ότι οι ταινίες θα προβληθούν σε ειδική προβολή στο Δημοτικό Πολυχώρο Πολιτισμού "Γαλαξίας" από τις 17 έως και τις 19 Απριλίου, καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν τη συμμετοχή τους ταχυδρομικά στα γραφεία του Πολιτιστικού Οργανισμού έως την Τρίτη 10 Μαρτίου 2015 -ημερομηνία αποστολής.
  • Όλες οι ταινίες πρέπει να είναι της τελευταίας δεκαετίας και πρέπει να αποσταλούν σε μορφή avi.
  • Επίσης πρέπει να αποσταλούν σε δύο αντίτυπα (2 DVD).
  • Οι ταινίες που δεν είναι στα ελληνικά θα πρέπει απαραιτήτως να έχουν ελληνικούς υπότιτλους.
  • Το υλικό θα παραμείνει στο αρχείο του Πολιτιστικού Οργανισμού και δεν θα χρησιμοποιηθεί εκ νέου, χωρίς της άδεια των δημιουργών.
  • Σημειώνεται ότι το Φεστιβάλ αφορά καθαρά και μόνο την προβολή των ταινιών και όχι τη διεξαγωγή διαγωνισμού μεταξύ αυτών.
  • Οι συμμετέχοντες δεν δύνανται να έχουν κάποια περαιτέρω αξίωση από το διοργανωτή, ο οποίος είναι ο Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Νέας Σμύρνης.
  • Αποστολή Συμμετοχών έως την 10/03/2015
Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Νέας Σμύρνης
Ελ.Βενιζέλου 16,
17 121,Νέα Σμύρνη
Αττική, Ελλάδα

Πληροφορίες:
Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Ν.Σμύρνης
τηλ: 210 9310408, 2132025922, 2132025924
e-mail: ns.shortfilmsfest@gmail.com
Υπόψη: Μυρτώ Καραπιπέρη