Ειδήσεις

Αναζητήστε με μια λέξη το άρθρο που είναι καταχωρημένο.
25/2/2015 | t-shOrt

Call for films - Φεστιβάλ Εθνογραφικού Κινηματογράφου Αθήνας

Το Φεστιβάλ Εθνογραφικού Κινηματογράφου της Αθήνας συνεχίζει την διερεύνηση του ανθρωπολογικού κόσμου μέσα από την εικόνα και, για την έκτη διοργάνωσή του, αναζητά ταινίες από ανθρωπολόγους (ή παρόμοιους χώρους), καθώς και φοιτητικές ταινίες, στο πλαίσιο διατριβής ή εργασιών.

Το Φεστιβάλ αναζητά:

- φοιτητικές ταινίες από ανθρωπολόγους (ή συναφή ακαδημαϊκό πεδίο) οι οποίες πραγματοποιήθηκαν ως διπλωματικές εργασίες ή ως μέρος τους
- ταινίες από ανθρωπολόγους (ή συναφή ακαδημαϊκό πεδίο) οι οποίοι συνεχίζουν την κινηματογραφική τους αναζήτηση μετά από το μεταπτυχιακό ή/και διδακτορικό τους επίπεδο.
- ταινίες από επαγγελματίες κινηματογραφιστές ή φοιτητές από σχολές κινηματογράφου οι οποίοι συνεργάστηκαν με ανθρωπολόγους ή άλλους κοινωνικούς επιστήμονες κατά τη δημιουργία της ταινίας.

Δεκτές γίνονται οι αιτήσεις για ταινίες που έχουν ολοκληρωθεί τα τελευταία τρία χρόνια, ενώ η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι στις
15 Ιουλίου 2015
.

Παρακαλούμε συμπληρώστε την αίτηση συμμετοχής και στείλτε την στο info@ethnofest.gr, και ένα DVD της ταινίας σας στην διεύθυνση:

Φεστιβάλ Εθνογραφικού Κινηματογράφου της Αθήνας
Τ.Θ. 66009
15501 Χολαργός
Αθήνα


Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε ένα ιδιωτικό link για online screener της ταινίας, μαζί με την συμπληρωμένη φόρμα συμμετοχής, στο info@ethnofest.gr.