Ειδήσεις

Αναζητήστε με μια λέξη το άρθρο που είναι καταχωρημένο.
13/9/2018 | t-shOrt

Fall Festival 2018 - Short Films Open Call

Είσαι νέος κινηματογραφιστής, ασχολείσαι με τις ταινίες μικρού μήκους και θέλεις να δεις τη δουλειά σου να προβάλλεται; Θα ήθελες να ενταχθείς σε ενα community νέων καλλιτεχνών με στόχο την αλληλεπίδραση και τη συνδημιουργία;

Δήλωσε συμμετοχή μέχρι τις 21.09.2018, κάνοντας κλικ στο Apply Now και η ομάδα του Fall Festival θα επικοινωνήσει μαζί σου! Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε στο info@fallfestival.gr.

Όροι συμμετοχής
- όλα τα είδη ταινιών είναι δεκτά
- μέγιστο χρονικό όριο : 30 λεπτά (μαζί με τους τίτλους)
- δεν υπάρχει όριο στο πόσες ταινίες μπορεί να καταθέσει ο κάθε κινηματογραφιστής, αρκεί να σταλούν σε ξεχωριστή αίτηση.

Το Fall Festival επιστρέφει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και είναι πιο ανανεωμένο και δημιουργικό από ποτέ.
Το να λες μια ιστορία είναι από μόνο του συναρπαστικό. Το να ανακαλύψεις πώς η ιστορία αυτή μπλέκεται με άλλες ιστορίες, παρόμοια ή εντελώς διαφορετικά ειπωμένες, είναι ακόμα πιο συναρπαστικό.
Φέτος το Fall Festival σε καλεί να πεις τη δική σου ιστορία, όποια κι αν είναι αυτή και όπως κι αν θέλεις εσύ να τη μοιραστείς. Αν η εξιστόρησή σου χρειάζεται καμβά και χρώματα ζωγράφισέ την, αν χρειάζεται φιλμ, φωτογράφισέ την. Αν πάλι θέλεις να τη μοιραστείς γράφοντάς την πάρε χαρτί και μολύβι, ενώ  αν θες να την κάνεις ήχο και εικόνα κινηματογράφισέ την!
Πες μας τη δική σου ιστορία, μοιράσου τα δικά σου έργα, επικοινώνησε την τέχνη που αγαπάς και δες την να συνυπάρχει μαζί με ιστορίες, έργα τέχνης και δημιουργήματα και άλλων καλλιτεχνών.

URL: www.fallfestival.gr
Facebook: www.facebook.com/fallfestivalgr
Instagram: www.instagram.com/fallfestival.gr