Ειδήσεις

Αναζητήστε με μια λέξη το άρθρο που είναι καταχωρημένο.
20/5/2019 | t-shOrt

Cinemarian Short Film Festival

31 Μαΐου- 2 Ιουνίου 2019

To Cinemarian έχει την χαρά να καλέσει τους νέους κινηματογραφιστές να φέρουν και να αναδείξουν τις ταινίες τους, στο ζεστό και φιλόξενο χώρο του. Το φεστιβάλ είναι το πρώτο που γίνεται το συγκεκριμένο χώρο και φιλοδοξεί να γίνει ένα δυνατό βήμα για νέους κινηματογραφιστές καθώς και χώρος καλλιτεχνικής ζύμωσης νέων ανθρώπων. Η θεματολογία θα πρέπει να αφορά θέματα κοινωνικά, επικαιρότητας καθώς και θέματα φανταστικού αλλά και πειραματικού κινηματογράφου. Στο τέλος της κάθε ημέρας θα γίνεται μια συζήτηση με τους σκηνοθέτες και με τον κόσμο, και με χαλαρή διάθεση θα λέμε την γνώμη μας για το ποια μας φάνηκε καλύτερη ταινία (ή ταινίες) και γιατί. 
Με την συμμετοχή στο φεστιβάλ το Cinemarian θα έχει το δικαίωμα να προβάλλει όλες τις ταινίες του φεστιβάλ κάποιες φορές στο χώρο του (με ενημέρωση πάντα των συντελεστών).

Όροι συμμετοχής
1) Διάρκεια ταινίας έως 20' (είκοσι λεπτά)
2) Η ταινία πρέπει να είναι παραγωγής μέχρι τριών χρόνων (όχι παλιότερη από το 2016)
3) Αποστολή σύντομης περίληψης (μέχρι τρεις γραμμές) και τα ονόματα των συντελεστών, μια φωτο η αφίσα τη ταινίας (αν υπάρχει) σε μορφή jpeg
4) Το φεστιβάλ αφορά ταινίες μυθοπλασίας (όχι ντοκιμαντέρ)

Λήξη προθεσμίας υποβολής αιτήσεων 25 Μαΐου 2019

Οι ενδιαφερόμενοι λοιπόν ας σπεύσουν να στείλουν τις ταινίες τους και τα υπόλοιπα στοιχεία στην διεύθυνση e-mail : info@cinemarian.gr

Οι ταινίες θα πρέπει να είναι σε μορφή mp4 (για οποιαδήποτε άλλη μορφή π.χ. dvd, avi) θα πρέπει να επικοινωνήσετε στο τηλ: 211 400 2640. Σε περίπτωση ξένης γλώσσας πρέπει να υπάρχουν έτοιμοι υπότιτλοι.

Η προκριματική επιτροπή διατηρεί το δικαίωμα να μην προβάλλει κάποιες ταινίες που μπορεί να είναι έξω από τη λογική του φεστιβάλ ή αν έχει κάποια σοβαρά τεχνικά προβλήματα.

Καλλιτεχνικός υπεύθυνος του Φεστιβάλ είναι ο σκηνοθέτης Διονύσης Λυκιαρδόπουλος (τηλ: 697 33 88 204)

Υπεύθυνη Καλλιτεχνικού προγράμματος του Cinemarian: Ιοκάστη Μανουηλίδη (τηλ: 698 03 34 335)

Το φεστιβάλ θα έχει συμβολική είσοδο 3 ευρώ που θα ισχύει όμως για όλους.

Cinemarian 
Διεύθυνση: Σισμάνη 16, Αθήνα 
τηλ.: 211 400 2640 - e-mail: info@cinemarian.gr