Αναζήτηση Ταινίας

Τίτλος

Όνομα συντελεστή

Ιδιότητα συντελεστή

Σύνοψη

Χρώμα

Κατηγορία

Διάρκεια

Format

Έτος παραγωγής

Από Έως

Φωτογραφίες

Μουσική

Downloads

Μάθε πώς θα καταχωρήσεις την ταινία σου στη μοναδική ελληνική βάση δεδομένων για τη μικρού μήκους ταινία!
Μικρές Αγγελίες

Όλοι μας έχουμε ή ζητάμε κινηματογραφικά υλικά που περίσσεψαν και δεν τα χρειαζόμαστε. Γιατί να πάνε χαμένα; Σίγουρα ψάχνουμε ανθρώπους για τις ταινίες μας. Ας τους αναζητήσουμε από εδώ. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αλλά παρακαλούμε να μην βάζετε τηλέφωνα επικοινωνίας αλλά μόνο email.

Καταχωρίστε την αγγελία σας εδώ


29/12/2015 - Οδηγος

Οδηγος ζητα εργασια
6997208159
Θεσσαλονικη


21/12/2015 - Ζητείται κοπέλα ηθοποιός για μικρού μήκους

Ζητείται κοπέλα ηθοποιός ερμηνευτικής ηλικείας 25-30 για μικρού μήκους ανεξάρτητης παραγωγής.Το γύρισμα θα γίνει στη Νίκαια μέσα στον Ιανουάριο. Η ταινία θα αποσταλλεί σε ξένα και ελληνικά φεσιβάλ (κυρίως του φανταστικού σινεμά βάσει της θεματολογίας της). Για περισότερες πληροφορίες: baggelis86p@hotmail.com.


20/12/2015 - ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

ΕΝΔΙΑΦΑΙΡΟΜΑΙ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΣΩ ΣΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ..ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΣΤΟ EMAIL gianniskardakos1997@gmail.com


18/12/2015 - Σενάριο για ταινία μικρού μήκους

Έχω σπουδάσει σκηνοθεσία και ψάχνω σέναριο για ταινία μικρού μήκους (γύρω στα 5 λεπτά). Αν κάποιος διαθέτει ή έχει γράψει κάτι και ψάχνει σκηνοθέτη, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στο email shortmoviespassion@hotmail.com για πληροφορίες.


18/12/2015 - ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ, FILM-EDITOR, CONCEPT-ARTIST, DOP

Είμαι έμπειρος στο Film Editing, DOP, σκηνοθέτης και concept artist. Έχω σπουδάσει στην Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας ως ζωγράφος και έχω κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στην σκηνοθεσία στο Λονδίνο. Συνεχίζω να δουλεύω παράλληλα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ενδιαφέρομαι να συνεργαστώ σε films.
email: konvasileiou@icloud.com


17/12/2015 - Βοηθός Παραγωγής

Αγαπητέ/Αγαπητή

Είμαι απόφοιτος MA of Arts in Film and TV of National Film and Television school της Αγγλίας.Κατά την διάρκεια φοίτησης μου συμμετείχα σε ένα τεράστιο φάσμα παραγωγών μεταξύ αυτών ντοκιμαντέρ, ταινίες μυθοπλασίας,animation και LE τηλεοπτικές εκπομπές.Μετά το πέρας σπουδών μου εργάστηκα σε εταιρία μεταπαραγωγής του Λονδίνου
Σκοπός μου είναι να συνεχίσω να έχω το πάθος μου όσον αφορά την παραγωγή στην τηλεόραση ή τον κινηματογράφο ως μια καριέρα.
Σας ευχαριστώ πολύ.
e-mail:ioannis.sariktzis@gmail.com


11/12/2015 - ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ

"ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΓΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΤΟ breath_of_art@yahoo.gr "


6/12/2015 - Zητούνται συνεργάτες για ταινία μικρού μήκους

Ζητούνται συνεργάτες : βοηθός σκηνοθέτη, διευθυντς φωτογραφίας/εικονολήπτης, επιμέλεια-επεξεργασία ήχου, μονταζ.Πρόκειται για πτυχιακή ταινία μικρού μήκους που θα γυριστεί στην Αθήνα τον Φεβρουάριο.Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποια αμοιβή.Δεν απαιτείται προυπηρεσία αρκεί να υπάρχουν οι απαραίτητες γνώσεις.Για περισσότερες πληροφορίες και αποστολή βιογραφικών : shortfilm2016@yahoo.com


Καταχωρίστε την αγγελία σας


Τίτλος

Αγγελία


Γράψτε τον κωδικό ασφαλείας που βλέπετε*

Στείλτε μας την αγγελία σας και θα τη δημοσιεύσουμε.