Αναζήτηση Ταινίας

Τίτλος

Όνομα συντελεστή

Ιδιότητα συντελεστή

Σύνοψη

Χρώμα

Κατηγορία

Διάρκεια

Format

Έτος παραγωγής

Από Έως

Φωτογραφίες

Μουσική

Downloads

Μάθε πώς θα καταχωρήσεις την ταινία σου στη μοναδική ελληνική βάση δεδομένων για τη μικρού μήκους ταινία!
Μικρές Αγγελίες

Όλοι μας έχουμε ή ζητάμε κινηματογραφικά υλικά που περίσσεψαν και δεν τα χρειαζόμαστε. Γιατί να πάνε χαμένα; Σίγουρα ψάχνουμε ανθρώπους για τις ταινίες μας. Ας τους αναζητήσουμε από εδώ. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αλλά παρακαλούμε να μην βάζετε τηλέφωνα επικοινωνίας αλλά μόνο email.

Καταχωρίστε την αγγελία σας εδώ


27/3/2014 - Κάλεσμα για Casting στο Ρέθυμνο

Η Κινηματογραφιστική Ομάδα Πανεπιστημίου Κρήτης αναζητά ΑΝΔΡΕΣ ηθοποιούς, ερμηνευτικής ηλικίας 25-35 για τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε μεσαίου μήκους ταινία. Στόχος είναι η προώθηση σε φεστιβάλ. Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν τέλη Μαΐου- αρχές Ιουνίου στο Ρέθυμνο. Αποστολή Βιογραφικών : i_tsesmetzi@hotmail.com Περισσότερες πληροφορίες : 6946836593 / 6956346105


27/3/2014 - Αναζητείται σκηνοθέτης για ταινία μικρού μήκους

Έχω γράψει κάποια σενάρια για ταινίες μικρού μήκους και αναζητώ σκηνοθέτη (κατά προτίμηση να έχει παραγωγό ή να είναι ο/η ίδιος/ίδια) για συνεργασία. Email για επικοινωνία: parodos77@hushmail.com


27/3/2014 - Προσφορά - Αναζήτηση πρότζεκτ για μουσική επένδυση

Μουσικοσυνθέτης με παρουσία στο εξωτερικό αναζητά πρότζεκτ και συνεργασίες για μουσική επένδυση,απο ταινίες και ντοκυμανταίρ εώς διαφημιστικά σπότ και μουσική για το Θέατρο,για περισσότερες πληφοφορίες επικοινωνείτε με το εμαίλ
panoschatzigeorgiadis@gmail.com


21/3/2014 - Σεμινάρια Σεναρίου - θεσσαλονίκη

Αρχίζουν από Απρίλιο σεμινάρια Σεναρίου στην Θεσσαλονίκη, περισσότερες πληροφορίες και επικοινωνία στο πόστερ που ακολουθεί.
https://dl.dropboxusercontent.com/u/4503038/script%20poster.jpg
6907003165


19/3/2014 - Υπηρεσίες Hχοληψίας, Booming & Sound design

Περισσότερες πληροφορίες..
http://soundshelter.eu/Home.html


14/3/2014 - Απόφοιτη σχολής Θεάτρου για ηθοποιός!

Hello, είμαι η Μάρω, ετών 25 και θα ήταν μεγάλη μου χαρά να παίξω σε διάφορες ταινίες ή παραστάσεις, ακόμα και ξενόγλωσσες. Όντας και αρθρογράφος μπορώ να βοηθήσω και στη συγγραφή σεναρίου. Όποιος θέλει να με δει και να μου προτείνει οτιδήποτε αξιόλογο δεν έχει παρά να με βρει στο email μου : marwluvsbrit@hotmail.com Τόσο απλά!


10/3/2014 - ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΑΠΘ

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΝΤΡΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΙ (30-45 ΕΤΩΝ ) ΜΕΤΡΙΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΑΠΘ ΟΠΟΥ ΘΑ ΓΥΡΙΣΤΕΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΠΤΥΧΙΟ PROFICIENCY ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6989475159 (WHATS UP)


8/3/2014 - Προσφορά (Φωτογράφος για βοηθός Δ. Φωτογραφίας)

Ονομάζομαι Παπαδοπούλου Ισμήνη κάτοικος Αθήνας έχω σπουδάσει φωτογραφία και ψάχνω να συμμετάσχω σε ταινίες μικρού μήκους ως βοηθός δ. φωτογραφίας για την απόκτηση κάποιας εμπειρίας.(email:ismhnh7@hotmail.com)


Καταχωρίστε την αγγελία σας


Τίτλος

Αγγελία


Γράψτε τον κωδικό ασφαλείας που βλέπετε*

Στείλτε μας την αγγελία σας και θα τη δημοσιεύσουμε.